40-jarig jubileum!

Inmiddels is het 2018 en is het 40 jaar geleden dat ik mijn eerste kerkdienst begeleidde. Dat is natuurlijk een mooi moment om bij stil te staan en dat ga ik dan ook doen door het geven van drie bijzondere concerten!

In de eerste plaats een uitvoering van het Oratorium David van Andre van Vliet, daarna een concert met vrienden en ten slotte het slotconcert door het orkest van de Nederlandse Douane.

Voor het eerste concert, op vrijdag 13 april 2018 om 20:00 uur, hebben zich ruim 75 deelnemers aangemeld en dat is een aantal waar ik trots op ben! In 5 repetities gaan we ons het repertoire eigen maken en tijdens het concert weten we ons begeleid door een klein orkest, bestaande uit Arjan en Edith Post – trompet, Patrick Hopper – vleugel, Arie Kraaijeveld – orgel, Henny Hup – fluit, Cora Voogt – viool, Sarina Brouwer – sopraansaxofoon, Attie Teeuwen – slagwerk en Gabriel Barbalau – contrabas.

Er zijn nog enkele plaatsen voor zangers (liefst heren) dus u kunt zich nog inschrijven als deelnemer aan dit prachtige project. Na inschrijving krijgt u de muziek, een oefen-cd en een CD van het hele werk thuisbezorgd. Inschrijven kost € 35,00 en elke cent die overblijft gaat naar het goede doel waaraan ik mijn hele jubileumjaar wil wijden: het kinderfonds MAMAS.

De toegang zal gratis zijn, maar uiteraard is er wel een collecte voor de MAMAS.

Voor inschrijvingen:

aanmeldingsformulier David

Maar dat is niet alles. Er gaat nog veel meer gebeuren en dat staat in mijn agenda te lezen.

Op 23 juni 2018 om 15:00 uur zal er een concert worden gegeven door en met muzikale vrienden die ik door de jaren heen heb leren kennen. Samen zullen we een mooi en afwisselend programma ten gehore brengen. Aan dit concert zal worden meegewerkt door onder anderen Emma Brown, Lisette Emmink, Margriet Wagner, Arthur Kerklaan, Sarina Brouwer, Maryse Kuiper, Frans Limonard en nog enkele anderen! Ook hier is de toegang gratis en is er een collect waarvan de opbrengst bestemd is voor het Kinderfonds MAMAS.

Na afloop is er een receptie waarin u onder het genot van een hapje en een drankje nog wat na kunt praten, felicitaties uitbrengen en nog wat kunt genieten van live muziek.

Tenslotte wordt dan op 9 november 2018 om 20:00 uur het slotconcert gegeven door het orkest van de Nederlandse Douane. Het orkest zal een zeer afwisselend repertoire ten gehore brengen op zeer hoog niveau! Voor deze speciale gelegenheid wordt medewerking verleend door de bekende zangeres Pearl Joan die samen met het orkest enkele onvergetelijke liederen zal zingen.

Het allerbelangrijkste is dat er een rekeningnummer is geopend dat open staat voor donaties die uiteindelijk naar het Kinderfonds MAMAS gaan. Het is mijn bedoeling om de definitieve eindopbrengst tijdens het slotconcert van 9 november 2018 aan een vertegenwoordiger van de MAMAS te overhandigen. En het mag voor zich spreken dat ik hoop een heel behoorlijk bedrag te mogen schenken aan dit goede doel!

 

Het rekeningnummer is NL 09 ABNA 0248 9294 61 t.n.v. M. van Duyvenvoorde o.v.v. MAMAS

IK REKEN OP UW STEUN!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page