Begeleiden van koren en solisten

Marcel begeleid diverse goede en professionele musici.

Een aantal hiervan vind u hieronder:

ARTHUR KERKLAAN

Met deze geweldige en virtuoze trompettist nam hij in het verleden al eens een prachtige CD op. Klassieke maar ook moderne arrangementen brengen de luisteraar in vervoering wanneer Marcel en Arthur samen aan de slag gaan. Ideaal voor concerten, bruiloften en andere bijzondere gelegenheden.

EMMA BROWN

De prachtige warme stem van deze mezzo-sopraan zult u nooit meer vergeten. Emma werkte al mee aan diverse concerten in binnen- en buitenland en zingt overal de sterren van de hemel.

MARYSE KUIPER

Altijd al gedacht dat de fluit u mee zou nemen naar andere sferen? Wanneer Maryse en Marcel samen musiceren lukt dat zeker.

SARINA BROUWER

Overal waar Sarina op haar saxofoon speelt krijgen mensen kippenvel. Prachtig klassiek, maar ook eigentijds jazzy werk laat Sarina horen, begeleid door orgel of piano.

 

MARGRIET WAGNER

Een prachtige heldere sopraan mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken! Margriet weet u met haar geweldige geluid beslist te boeien en u zult haar nooit meer vergeten!

FRANK HENDRIKS

Deze virtuoze hoboïst bespeelt zijn instrument met liefde en passie. Zowel in combinaties met anderen als solo speelt hij de sterren van de hemel.

LISETTE EMMINK

Goede wijn behoeft geen krans, zegt men. Lisette geniet al landelijke bekendheid en staat als sopraan op zeer hoog niveau. Recitals, maar ook concerten in grote en kleine gelegenheden kunnen wij samen verzorgen.

Neem gerust contact op voor meer informatie, tarieven en boekingen.