Koren

Kerkkoor Scheveningen

Op maandagavond repeteert het Kerkkoor Scheveningen in de Bethelkerk in Scheveningen. Het koor telt ongeveer 60 leden en zingt hoofdzakelijk kerkelijk repertoire. Medewerking wordt verleend aan kerkdiensten en in diverse zorginstellingen. Jaarlijks wordt een Adventsconcert gegeven en eveneens wordt ieder jaar de Marcus Passie uitgevoerd. Verder treed het Kerkkoor op in diverse tehuizen en voor de Radiogemeente. Voor meer informatie verwijs ik naar de website van het koor. Nieuwe leden, met name heren, zijn hier uiteraard van harte welkom!

Christelijk Gemengde Zangvereniging “Con Amore”

Op dinsdagavond repeteert de Christelijk Gemengde Zangvereniging “Con Amore” in de Lier. Het koor telt ongeveer 60 leden en zingt hoofdzakelijk kerkelijk repertoire. Medewerking wordt verleend aan kerkdiensten en in diverse zorginstellingen. Jaarlijks hoogtepunt is het Kerstconcert in de Domkerk in de Lier. Met goede solisten wordt een concert van hoog niveau ten gehore gebracht. Voor meer informatie verwijs ik naar de website van het koor.

Leidschendams Kerkkoor

Op donderdagavond repeteert het Leidschendams Kerkkoor. Het koor telt ongeveer 40 leden en zingt hoofdzakelijk kerkelijk repertoire. Medewerking wordt verleend aan kerkdiensten en in diverse zorginstellingen. Elk jaar wordt afgesloten met de Kerstzangavond in de Kruisheuvelkerk. Voor meer informatie verwijs ik naar de website van het koor. Nieuwe leden zijn ook hier uiteraard van harte welkom!

Het Randstadkoor

Als projectkoor heeft het Randstadkoor sinds 1990 onder de bezielende leiding van Cees Brouwer al heel wat landen bezocht en meegewerkt aan kerkdiensten en concerten. In een steeds wisselende samenstellingen trekt tweemaal per jaar dit koor de wijde wereld in om haar passie -zingen- te combineren met een aantal leuke bezoeken en excursies in diverse landen. Dit gebeurt de ene keer in kleine plaatsjes in kleine kerkjes en de andere keer in een grote kathedraal. Het enthousiasme waarmee dit koor optreedt is aanstekelijk te noemen en ik ben er trots op dat we in alle jaren dat we bestaan nog nooit een reis hebben hoeven annuleren vanwege een tekort aan belangstelling. Sinds oktober 2015 staat het Randstadkoor onder mijn leiding en ik hoop hiermee door te gaan in de geest van mijn voorganger. Op de website van het Randstadkoor kunt u meer informatie vinden en ook foto’s van recente uitvoeringen.