2018 is begonnen!

 

 

Ik wens iedereen een gelukkig en voorspoedig 2018!

Natuurlijk hoop ik dat u de afgelopen dagen met geliefden heeft doorgebracht en dat u uitziet naar een mooi nieuw jaar.

Het komend jaar staat in mijn geval bol van de activiteiten! In alle gevallen heb ik u daar bij nodig! U kunt meezingen, u kunt mee luisteren, u kunt mee reizen, u kunt mee denken en u kunt zelfs mee betalen!

Ik heb eerder al gezegd dat mijn jubileumjaar geheel in het teken zal staan van het Kinderfonds Mamas en daar wil ik me echt voor gaan inzetten. Ik hoop bij het slotconcert in november een aanzienlijk bedrag te mogen schenken aan deze geweldige lieve Mamas die zulk prachtig werk verzetten.

Door deel te nemen als zanger of zangeres draagt u al bij, maar ook door de uitvoeringen en concerten te bezoeken draagt u bij. Bij elk concert zal een vertegenwoordiger van de Stichting aanwezig zijn om voorlichting te geven en wellicht ook om wat te laten zien van het werk van de Mamas.

Tot eind januari bestaat de mogelijkheid u in te schrijven als deelnemer voor het Oratorium David. Meer info vind u onder het kopje Jubileum. Er zijn nog mannen nodig!!

Voor de voorjaarsreis in april zijn nog 4 plaatsen beschikbaar, info hierover vind u onder het kopje Randstadkoor.

Voelt u zich alstublieft niet bezwaard om me aan te spreken wanneer u vragen hebt.

En hieronder noem ik nogmaals het rekeningnummer dat ik speciaal voor mijn jubileum, en dus voor het goede doel, heb geopend:

IBAN:            NL 09 ABNA 0248 9294 61 o.v.v. Jubileum Marcel

Van harte bij u aanbevolen!

 

Geef een reactie