Bijna sluitingstijd!

Nog enkele dagen scheiden ons van het moment dat de inschrijving gesloten word, zowel voor de uitvoering van David als van de reis naar Mechelen, Monschau en Aachen.

Voor de reis zijn nog 4 plaatsen beschikbaar en het wordt zoals beloofd weer een leuk en verrassende reis waarbij u dingen zult doen die u waarschijnlijk nooit gedaan heeft!

Aan David doen al bijna 70 zangers en zangeressen mee, helpt u ons naar de 80 toe? Met name bassen zijn nog van harte welkom! Alle musici zijn inmiddels ook vastgelegd en dat zijn niet de minste! Arjan en Edith Post bespelen de trompetten en Sarina Brouwer de altsaxofoon. De vleugel zal worden bespeeld door Patrick Hopper en het slagwerk door Attie Teeuwen terwijl Henny Hup zijn fluit zal laten horen. Allemaal ingrediënten voor een prachtig optreden.

Wanneer u niet kunt deelnemen door tijdgebrek of door een andere reden: bij de uitvoering op 13 april is ook luisterend publiek nodig, dus schrijft u de datum alstublieft alvast in de agenda. U zult er geen spijt van krijgen!

Natuurlijk vestig ik nogmaals de aandacht op het rekeningnummer dat ik speciaal voor het Kinderfonds Mamas in het leven heb geroepen:

IBAN:            NL 09 ABNA 0248 9294 61 op naam van M. van Duyvenvoorde

Dit nummer is speciaal voor inschrijvingen voor David en voor donaties. Zet alstublieft in de omschrijving waar u voor stort.

Ik zal u binnenkort weer meer berichten!

Like en deel deze pagina!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.