BLIJ!

Na een bezoek aan de neuroloog afgelopen week is er geen twijfel meer mogelijk: ik word opnieuw geplaagd door een hernia. Ditmaal op een andere plek dan de vorige keer, maar toch pijnlijk en vooral vervelend. Gelukkig blijkt deze keer de fysiotherapeut in combinatie met de pillendoos een adequate oplossing en hoop ik dat dit ongemak niet al te lang hoeft te duren.

Iedereen die zijn of haar medeleven heeft getoond door een kaartje, mailtje of telefoontje dank ik heel hartelijk. Dat geeft de burger moed! En ook een goed en blij gevoel!

Helaas zijn er de afgelopen weken de nodige zaken afgezegd door mij en iedereen die me een beetje kent weet dat ik dit niet graag doe. Gelukkig hebben in sommige gevallen vervangers zich spontaan aangeboden en dat is een heel fijn en geruststellend gegeven.

In de aanloop naar mijn tweede jubileumconcert heb ik uiteraard ook aanpassingen moeten doen want spelen, en dus ook repeteren, is op dit moment wat lastiger. Gelukkig is het nu zo opgelost dat ik een aantal keren tijdens het concert voor me laat spelen. Natuurlijk zal ik ook proberen zelf nog iets ten gehore te brengen, maar mijn bijdrage zal aanzienlijk kleiner zijn dan ik in eerste instantie had gepland.

Inmiddels kan ik u ook vertellen dat de kaartverkoop voor het slotconcert op 9 november gaat beginnen op zondag 24 juni via deze site! In verband met een beperkt aantal plaatsen (de kerk is nou eenmaal niet groter…) verwacht ik best wel een hoop drukte en de beste manier om alles dan in goede banen te leiden is om de kaarten te verkopen via de site. Mijn webmaster is zo goed geweest om een invulformulier te maken waarop ieder zijn of haar kaarten kan bestellen. De prijs is ook al bekend: € 30,00 per kaart.

Nogmaals breng ik het vriendenconcert op 23 juni onder uw aandacht. Om 15:00 is er in de Bethelkerk een leuk een afwisselend concert door en met vrienden van mij en na afloop bestaat de mogelijkheid om nog een hapje en een drankje te nuttigen. Toegang is gratis en u hoeft geen kadootjes mee te brengen. Een bijdrage voor het Kinderfonds MAMAS is echter wel van harte welkom! Help mij om aan het eind van mijn jubileumjaar een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan dit goede en belangrijke doel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.