De aanloop …….

Op de pagina 40-jarig jubileum staat een hoop nieuwe informatie over alle jubileum-activiteiten te lezen. Schrijf de data alvast in uw agenda zodat u niets mist!

 

Het is zover: we zijn weer een stap verder in de aanloop naar David. Alle muziek is inmiddels binnen gekomen en de meeste zangers hebben hun pakketje ontvangen. De laatste pakketjes worden deze week verzonden.

Dat betekent dat iedereen kan beginnen met zijn of haar voorbereidingen. Voor de meesten een nieuwe ervaring om hun partij van een CD te leren maar het voordeel is wel dat men niet afgeleid wordt door andere stemmen. Laten we hopen dat iedereen het beste beentje voorzet en dat we op 13 april een mooie uitvoering mogen geven.

Voor diegenen die al langere tijd twijfelden en toch nog mee willen doen: er zijn nog enkele exemplaren over dus inschrijven kan nog!

 

En er is meer goed nieuws te melden: voor het slotconcert met het orkest van de Nederlandse Douane is een artiest vastgelegd en dat is niet de minste!

In de persoon van Pearl Joan  hebben we een geweldige zangeres gevonden die graag haar medewerking verleent aan het concert op 9 november.

Dat betekent dat ik, en met mij velen, zich verheugen op een fantastisch slot van mijn jubileumjaar.

En ondertussen gaat de machine op volle toeren verder want de jubileumcommissie zit niet stil. Er wordt nog naarstig gezocht naar sponsoren en adverteerders, er wordt gewerkt aan een mooi programmaboekje, aan hapjes voor de receptie en er staan nog meer acties op de rol.

Van mijn kant daarom een compliment aan de leden van de commissie die zich het vuur uit de schoenen lopen om achter de schermen heel veel werk te verrichten dat uiteindelijk allemaal ten goede van het Kinderfonds Mamas moet komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.