De laatste loodjes …….


Nog slechts twee weken scheiden ons van het eerste concert. De voorbereidingen zijn in volle gang, advertenties zijn geplaatst, affiches zijn verspreid en flyers worden overal uitgedeeld. Deelnemers zijn zo enthousiast dat hele families worden uitgenodigd om de uitvoering van David bij te wonen.

Na drie repetities met alleen koor wordt het nu tijd om met de eerste orkestleden aan de gang te gaan. Maar krijgen zij de vuurdoop. En na de repetitie van volgende week zaterdag weten we precies hoe het allemaal werkt. Ik ben benieuwd en heb er reuze veel zin in.

Ondertussen zijn alle organisatorische zaken onder controle: het programma is opgestuurd naar de drukker, alle sponsor-uitingen zijn verwerkt, en er zijn zelfs mooie zwarte mappen voor de koorleden besteld.

Los van het concert op 13 april zijn er natuurlijk ook dingen te regelen voor het grote slotconcert in november. Het allerbelangrijkste is dan natuurlijk licht en geluid. Maar dat is inmiddels ook geregeld en dat daalt er toch een soort van rust neer. Dat is maar goed ook, want de afgelopen weken zijn best hectisch geweest.

Heel voorzichtig zijn we een kleine maand geleden begonnen met de verkoop van rode en witte wijn, en dat ging zo hard dat inmiddels een tweede partij onderweg is. Na afloop van de concerten is er de mogelijkheid een glaasje te nuttigen of een fles aan te schaffen, dus dan moet er wel voorraad zijn.

Voor iedereen die besluit naar (een van) de concerten te komen zal een keurig verzorgd programmaboekje klaar liggen  Uiteraard hoop ik op een volle kerk en een hele mooie opbrengst voor de MAMAS. Want daar gaat het om: de MAMAS!

Daarom nogmaals het rekeningnummer:

IBAN:            NL 09 ABNA 0248 9294 61 o.v.v. bijdrage MAMAS

Geef een reactie