Fijne feestdagen


Na gedane arbeid is het goed rusten, zegt men weleens. Welnu, dat ben ik ook zeker van plan! Het is even mooi geweest.

Het waren mooie concerten, medewerkingen en diensten waar ik met genoegen op terug kijk. Een woord van dank aan iedereen die heeft geholpen door te zingen, te spelen of te organiseren. Thuis waren er net genoeg vazen voor alle prachtige boeketten en het wordt nu tijd om de muzikale ravage op mijn kantoor op te ruimen.

Tegelijk gaan we ook vooruit kijken want er ligt een heel bijzonder jaar in het verschiet, het jaar waarin ik mijn 40-jarig jubileum hoop te vieren. In eerste instantie hoop ik dat te doen met een groot koor op 13 april. Tot nu toe hebben zich ruim 60 zangers en zangeressen gemeld maar ik hoop dat dit er nog meer gaan worden. Met name mannen zijn van harte welkom. Onder het kopje “jubileum” vind u meer informatie en een inschrijfformulier. Aarzel niet en schrijf u in, het zal een geweldige happening worden!

Ook zit er nog een reisje met het Randstadkoor aan te komen. Er zijn voor deze reis nog plaatsen beschikbaar dus wacht niet tot het te laat is en schrijf uzelf hier voor in. Info is te vinden onder “Randstadkoor”.

De eerste adverteerders en sponsors voor de diverse concerten hebben zich inmiddels ook gemeld en dat betekent dat we vol goede moed verder gaan. Heeft u ideeën die kunnen bijdragen aan meer succes, en dus aan meer steun voor de Mamas, neem dan alstublieft contact met mij op.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling! 

 

Geef een reactie