Happy New Year!

Ik wens iedereen een geweldig 2019 toe en hoop dat u overal wordt omringt met vrede en vreugde!

Gelukkig ben ik met mijn gezin de feestdagen ongeschonden doorgekomen (ook al woon ik in de buurt van Scheveningen) en ga ik het voorjaar weer met frisse zin tegemoet.

Er waren mooie concerten in de laatste weken en er waren warme reacties. Veel gelukwensen en welgemeende boodschappen. Dat geeft een mens energie en laat me beseffen dat ik er nog steeds in slaag mensen te inspireren op muzikaal gebied. De laatste concerten hoorde ik regelmatig dat het repertoire zo afwisselend en toegankelijk was. Dat is ook van meet af aan mijn bedoeling geweest en het is fijn om dan te horen dat het ook zo is overgekomen. Gemotiveerd en geïnspireerd begin ik dus weer aan 2019.

Er staat weer heel wat op het programma: de Marcus Passie (twee keer), David (twee keer), CD-opname (twee keer) en aan het eind van het jaar een aantal Kerstconcerten. Dit jaar geen jubileum, want dat kost best veel energie, heb ik gemerkt!

Ook met het Randstadkoor staat er weer een mooie reis op stapel: van 16 t/m 20 mei willen we graag Bremen en Bremerhaven bezoeken. Onder het kopje “Randstadkoor” vind u meer informatie hierover. De reis zit inmiddels al halfvol dus wacht niet te lang met boeken! Vol is immers vol!

Voor wie nog terug wil kijken zijn er foto’s van de diverse jubileumconcerten geplaatst onder de kop “jubileum”.

Ik hoop u allemaal tegen te komen in het nieuwe jaar en u te mogen trakteren op mooie muziek!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.