Kerst 2019

En zo, voor je het weet, staat Kerst 2019 weer voor de deur. De verschillende koren hebben weer hard gewerkt en zijn bijna klaar voor een paar mooie Advents- en Kerstconcerten. In de agenda vind u de exacte data van alle uitvoeringen.

Voor die tijd gebeurt er ook nog het een en ander. Want op 9 december mag ik meewerken aan de Dienst aan Zee en op 16 december word er nog voor een laatste keer aandacht besteed aan mijn jubileum tijdens de ochtenddienst in de Bethelkerk. Daarna moet ik weer snel door naar Nieuwegein voor een bijzonder Kerstconcert met het orkest van de Nederlandse Douane.

Het kopje 40-jarig jubileum (rechtsboven) blijft nog even staan want hier is een fotocompilatie te vinden van alle feestelijkheden rond mijn jubileumconcerten.

Wat ook aandacht nodig heeft is het Randstadkoor, want we zijn er weer in geslaagd een leuke en verrassende reis te organiseren. Dit keer gaan we naar Bremen en Bremerhaven. Er zijn maar 55 plaatsen beschikbaar maar het belooft weer een leuke reis te gaan worden. Kijk snel bij Randstadkoor (bovenin) en lees wat we allemaal in petto hebben!

Ik ga de komende Feestdagen tegemoet met vertrouwen. Iedereen heeft keihard gewerkt en met hulp van boven komt alles goed!

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.