Op reis met het RSK

Ook dit jaar willen we met het Randstadkoor weer optreden in een andere omgeving en ditmaal hebben we gekozen voor Bremen. Een prachtige maar voor velen wat minder bekende stad. En vlakbij Bremen ligt Bremerhaven waar zich een geweldig scheepvaartmuseum bevindt. Inmiddels hebben zich al 30 deelnemers gemeld en zijn er nog enkele plaatsen over. Wilt u eens kennis maken met het Randstadkoor en mee op reis? Schrijf u dan in en wordt lid van dit geweldige en gezellige projectkoor.

Onder het kopje Randstadkoor vind u alle verdere informatie. En vertel het vooral verder!

Projectzangers gezocht!

Eind april gaan we beginnen met de voorbereidingen voor het Oratorium David van Andre van Vliet. Dit werk zal worden uitgevoerd op 18 oktober in Scheveningen en op 25 oktober in De Lier. De uitvoeringen zullen worden begeleid door een klein orkest en er zal aan worden meegewerkt door al mijn koren.

Repetities op maandag in Scheveningen, op dinsdag in De Lier en op donderdag in Leidschendam. Deelname is kosteloos, wel zult u de muziek moeten aanschaffen maar die mag u dan ook houden. Voor verdere informatie kunt u mailen naar marcelvanduyvenvoorde@gmail.com

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.