….. opnieuw opstarten

Na een paar weken rust is het weer tijd om op te starten. In overleg met fysiotherapeut kan ik weer langzaam en voorzichtig aan de slag. Dat is best een lekkere gedachte!

Alhoewel sommige koren al aan de vakantie begonnen zijn, duurt dat voor andere koren nog wel even en dat zorgt er voor dat ik rustig aan kan beginnen. Dat is fijn, want ik weet van mezelf dat ik een hardloper ben die direct weer alles wil oppakken en dat is nou juist wat ik niet moet doen. Laat ik dan dus maar voor 1 keer in m’n leven verstandig zijn en deze adviezen opvolgen en rustig weer beginnen.

Voor het komende tweede jubileumconcert is me al wat werk uit handen genomen! Arie Kraaijeveld en Sander van Marion hebben delen van het concert van me overgenomen en daar ben ik dankbaar voor. Het is namelijk ook lekker om te kunnen luisteren naar muziek die gemaakt wordt. Wanneer je zelf speelt beleef je muziek toch anders.

De afgelopen weken zijn repetities en uitvoeringen ook door vervangers gedaan en daar wil ik al deze mensen voor bedanken!Freek, Geke en Sander, hartstikke fijn dat jullie me vervingen tijdens mijn afwezigheid. Het was een geruststellende gedachte dat alles gewoon door kon gaan!

Het concert op 23 juni gaat dus ook gewoon door! Om 15:00 in de Bethelkerk zingen en spelen een aantal vrienden en vriendinnen met en voor me en na afloop is er ook nog een receptie. Ik hoop van harte daar een hoop mensen te treffen! Na afloop kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje nog eens napraten over oude tijden. Neem gerust mensen mee, er is plek genoeg in de Bethelkerk. Toegang is gratis!

En dan het concert in november: er is besloten de kaartverkoop alleen via deze website te doen! Vanaf 24 juni om 14:00 zal er op deze site een scherm beschikbaar worden waarop de kaarten kunnen worden besteld. De kaarten gaan € 30,00 kosten en zullen na betaling aan u worden verstrekt. Zoals al eerder gezegd hoop ik in november een mooi bedrag aan het Kinderfonds MAMAS te mogen overhandigen en uw bijdrage is daarvoor zeer gewenst!

Daar nogmaals het rekeningnummer dat speciaal voor dit goede doel in het leven is geroepen:

NL 09 ABNA 0248 9294 61 t.n.v. M. van Duyvenvoorde o.v.v. donatie MAMAS

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.