Programma

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier een bericht plaatste. Dat heeft uiteraard z’n redenen. Het is nogal druk geweest en het zal de komende tijd ook nog wel druk blijven.

Een dezer dagen hoop ik voor de vierde keer opa te worden! Niet zo lang geleden is mijn dochter de deur uitgegaan en gaan samenwonen met als gevolg een interne verhuizing hier. Ik heb weer wat meer ruimte gekregen voor mijn muziek en daar ben ik heel blij mee.

De komende tijd gaat veel energie in de uitvoering van “David” zitten en uiteraard ook in de nieuwe reis met het Randstadkoor (waar overigens nog enkele plaatsen voor beschikbaar zijn).

De programma’s voor de Kerstconcerten zijn inmiddels zo goed als klaar en dat geeft een hoop rust vlak voor de vakantie.

Met het orkest zijn ook weer de nodige optredens gepland en ik word steeds meer als one-man-band ingezet. Heel leuk om te doen en zeker wanneer dat af en toe met een gast-solist gebeurt.

Ik kom er steeds meer achter dat de muziek toch zo heerlijk is om je in onder te dompelen. Dat wil ik graag overbrengen aan alles en iedereen.

Gastzangers en zangeressen zijn voor de projecten van harte welkom. Neem gerust contact op voor verdere informatie.

Ik wens u allen een fijne vakantie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.