Stapje terug ….

Na een best wel drukke periode dacht ik dat het fijn was om me met volle overgave op het volgende concert te richten maar helaas liep het een beetje anders. Drie en een half jaar na mijn operatie heb ik weer last van een fikse hernia waardoor ik tot rust veroordeeld word. Midden in mijn jubileumjaar is dat verre van ideaal maar we zullen moeten riemen die we hebben, en dus houd ik voorlopig maar even rust.

Dat is wel beter, want elke beweging doet behoorlijk veel pijn. Dirigeren gaat dus zeker niet en dat is heel vervelend.

Met het tweede concert in zicht zal ik me dus moeten richten op de programmering hiervan. Waar ik aanvankelijk met wat muzikale vrienden en vriendinnen een programma wilde samenstellen is het best mogelijk dat het hele programma straks door diezelfde vrienden en vriendinnen wordt ingevuld. Maar misschien is het ook wel mooi om te luisteren in plaats van altijd zelf te spelen.

Op dit moment kan ik nog geen zinnig woord zeggen over wat er zal gaan gebeuren, maar ik beloof u op de hoogte te houden van wat er allemaal nog gaat gebeuren.

1 opmerking over “Stapje terug ….

 • 21 mei 2018 op 20:04
  Permante link

  Hallo Marcel,
  We wensen je van harte veel sterkte en uiteraard snel gene zing van je hernia. Hopelijk Ben je weer snel in ons midden!!!
  Hartelijke groet,
  Greet en Jaap

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.