Te lang geleden……

Het is alweer een tijd geleden dat ik hier een bericht plaatste. Door intensief bezig geweest te zijn met David en de verhuizing van mijn dochter heb ik simpelweg de tijd niet gehad om me hier mee bezig te houden.

Nu, na twee zeer succesvolle uitvoeringen, heb ik die tijd wel en kan ik dus weer en update plaatsen. Terugkijkend naar de afgelopen periode is er door de koren zeer hard gewerkt om een prachtig resultaat neer te zetten. Ik ben trots op alle zangers en andere medewerkenden en ben dankbaar dat ik voor zo’n groep mensen mag staan! Het is toch heel wat om week aan week te studeren en pas op het laatste moment te horen hoe alles bij elkaar klinkt. Maar iedereen heeft dapper volgehouden tot het einde en hier spreekt dan ook een meer dan tevreden dirigent!

Naar de toekomst kijkend staan de Kerstuitvoeringen ook weer voor de deur en het spreekt voor zich dat ook hier weer de nodige tijd en moeite in gestoken zal worden. Voor Leidschendam en Scheveningen is Rineke de Wit gecontracteerd die behalve de sopraan-partijen te zingen ook de hobo zal bespelen! Ik heb er alle vertrouwen in dat dat prachtige concerten gaan worden. In de Lier zal medewerking worden verleend door MaasBrass, een blazersensemble dat sfeervolle Kerstmuziek ten gehore zal brengen.

Behalve naar Kerst blik ik ook alweer vooruit naar het komende jaar waar een geheel nieuw Paas-werk staat gepland in Scheveningen en Leidschendam. Het gaat om “tot leven geroepen” van Andre van Vliet, dezelfde man die David heeft geschreven. Een prachtig beschreven en op muziek gezet Paas-oratorium met weer de nodige medewerkenden. Daarover hoort u later meer.

Ook is er weer een nieuwe reis met het Randstadkoor gepland. Na de laatste, geweldige reis werd gevraagd om zo snel mogelijk een nieuwe reis bekend te maken en daar is gehoor aan gegeven. Op de pagina van het Randstadkoor vind u meer informatie hieromtrent. Ook zijn we op zoek naar nieuwe zangers voor dit enthousiaste koor. Dus maak vooral reclame voor dit enthousiaste en reislustige koor!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.