TROTS!!!

TROTS!!!

Ja, dat ben ik! Trots op de uitvoering van David afgelopen vrijdag:

Heel veel luisteraars waren getuige van een prachtig en emotioneel verhaal over het leven van David, uitgevoerd door een enthousiast projectkoor en zeker niet minder enthousiaste musici en sprekers.

Iedereen die zingend, sprekend, spelend, luisterend, ondersteunend, faciliterend, meedenkend, inspirerend of op welke andere wijze dan ook heeft meegewerkt aan deze uitvoering dank ik vanuit de grond van mijn hart. We hebben allemaal ons uiterste best gedaan en het resultaat mocht er zijn!

En we hebben het allemaal uiteindelijk voor het goede doel gedaan: het Kinderfonds MAMAS. U hebt genereus gegeven voor dit goede doel en ik mag u dan ook heel trots vertellen dat de inzameling na afloop van het concert een prachtig resultaat heeft opgeleverd: € 1829,00!!!

Maa we zijn er nog niet: zoals u gehoord hebt is het mijn streven om een veel hoger bedrag op te halen voor de MAMAS. Er is nog volop wijn te koop voor € 7,50 per fles of € 45,00 per doos. En er komen nog twee mooie uitvoeringen in juni en november.

Op 23 juni om 15:00 zal er een gratis concert met vrienden en vriendinnen in de Bethelkerk plaatsvinden met na afloop een receptie. Ik wil u na afloop graag de hand schudden en een hapje en een drankje aanbieden. Ook van dit concert zullen de opbrengsten naar de MAMAS gaan.

Voor degenen die David hebben bekeken en beluisterd via internet bestaat ook de mogelijkheid nog om uw bijdrage voor het Kinderfonds  MAMAS over te maken op bankrekening NL 09 ABNA 0248 9294 61 t.n.v. M. van Duyvenvoorde o.v.v. donatie Kinderfonds MAMAS

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.