Wat was het weer mooi!

Wat was het weer mooi!

…. en niet alleen het weer: want wat was het weekend ook weer mooi!

Het Randstadkoor bezocht Mechelen, Monschau en Aachen en het zong in Valkenburg. Heerlijke temperatuur, misschien zelfs iets te warm, en een geweldige sfeer in de groep!

Op eigen houtje Mechelen in, bier proeven bij de brouwerij van Carolus en vervolgens uitleg van een gids over Mechelen, een dag laten slenteren door Monschau en daarna in een treintje bergopwaarts ploeteren op een railbike om even later met een veel hoger tempo terug te fietsen, een speurtocht door Aachen waarbij iedereen zich enorm inspande om toch vooral de antwoorden te achterhalen, een goed optreden in de Kloosterkerk in Valkenburg en tenslotte dwalen door het Labyrint in Vaals: het was allemaal SUPER!

Alle deelnemers heel hartelijk bedankt!

Helaas zal er door alle activiteiten rond mijn jubileum dit najaar geen reis plaatsvinden maar ik beloof dat volgend jaar goed te maken met twee mooie reizen.

Ondertussen gaat de programmering van mijn jubileum verder en staat het volgende concert op 23 juni alweer voor de deur. Om 15:00 zal er een speciaal concert (gratis) zijn in de Bethelkerk waar met en door vrienden geconcerteerd zal worden met aansluitend een receptie. Dus komt allen en geniet mee met ons.

Uiteraard loopt de wijn-actie nog steeds en kunt u nog steeds bestellen. Ook doneren voor de MAMAS is nog altijd mogelijk en daarom nogmaals het rekeningnummer waar u naar kunt overmaken:

IBAN: NL 09 ABNA 0248 9294 61 o.v.v. MAMAS

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.