Wat een drukte

Het is de afgelopen periode erg druk geweest en dat is het nog steeds. Maar wanneer je dat doet wat he heel leuk vind om te doen vliegt de tijd voorbij. Ik geniet er met volle teugen van!

Afgelopen zaterdag mocht ik als gast-pianist meewerken aan een Proms-concert van SDG in Breukelen. Samen met het koor Encore werd een zeer afwisselend repertoire ten gehore gebracht.

Ook aanwezig waren Iris (winnares van The Voice Kids 2017) en Moniek en Suzan van Lois Lane. Heel erg leuk om eens mee te werken aan zo’n heerlijk programma!

Vanavond (het is nu 20-5) speelt het orkest van de Douane in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. En op zaterdag 25-5 speelt de Big Band in Almere tijdens de Veiligheidsdagen. Dus er gebeurt nogal wat om ons heen.

Met de koren maken we behoorlijke vorderingen in de richting van David in oktober. Het ene koor is wat eerder begonnen als het andere koor en daarom loopt het ene koor een beetje voor op het andere maar in oktober zijn ze allemaal klaar voor twee prachtige uitvoeringen.

Ook goed nieuws van het Randstadkoor want er hebben zich inmiddels voldoende deelnemers gemeld om de reis in september door te laten gaan. De gemiddelde leeftijd is hierbij ook ietsje gedaald en dat stemt zeer tevreden! Uiteraard willen we nog lang door met onze projecten maar dan moeten we wel af en toe nieuwe mensen verwelkomen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.