Vocalgroup D!VINE

Onder de naam Vocalgroup D!VINE timmert een veertiental zangers en zangeressen aan de weg door het ten gehore brengen van een geheel eigen repertoire van Christelijke songs. Niet alleen de liederen zijn veelal onbekend en prettig in het gehoor liggend, ook de wijze waarop D!VINE deze uitvoert is uniek te noemen. Muzikaal leider Marcel van Duyvenvoorde begeleidt D!VINE van achter de piano, maar ook wordt regelmatig gebruik gemaakt van een begeleidingsband waarop een compleet orkest te horen is. De stemverdeling is mooi in balans en het repertoire varieert van rustige gospelachtige melodieën tot meer swingende salsa-stukken.

Door de jaren heen heeft D!VINE steeds meer een eigen identiteit gekregen en staat de vocalgroup zeer goed aangeschreven bij iedereen die eens een optreden heeft mogen bijwonen.

 D!VINE treedt op bij diverse gelegenheden, zoals in verzorgingstehuizen alsook tijdens een viering en bij concerten (o.a. tijdens de feestdagen). Ook is D!VINE te vinden op grote korenfestivals als het Middelburg VÓLkoren en het Korenfestival in Alphen aan den Rijn.

 Kijk in de agenda of er binnenkort een zangavond bij u in de buurt is!

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page